Екипът

Екипът на Счетоводна Кантора „Терзиев и Ко“

Нашият екип се състои изцяло от специалисти, доказали се като професионалисти в различни областта на счетоводната дейност – трудово-правни отношения, данъчно-осигурителна компетентност, съдебно-счетоводна практика и анализи. Всеки от нас осъзнава необходимостта, ръководството на всяка фирма да получава, бърза, навременна и адекватна информация за състоянието и проблемите на неговата фирма. За тази цел всеки един от нас ежедневно се усъвършенства в своята професия чрез семинари, лекции и информираност за всички последния изменения в областта на счетоводното, данъчното, трудовото и осигурителното законодателство.

Екипът ни, многократно е доказал на своите клиенти, като дистанционен счетоводен отдел на всяка фирма, разбирането и професионалното си отношение в динамично развиващата се икономика и конкуренция на пазара. Работата ни с нескромно мнение е доказана и сред множеството дългогодишни служители на държавните институции, като на екип с професионално и компетентно разбиране, представяне и отношение към детайлите и новостите в данъчно-осигурителното законодателство.

В днешни времена и ситуацията на пазара на кадри сме разбрали, че количеството на персонала в една фирма, включително и Нашата, не представлява нищо в сравнение с качеството на персонала, неговата амбиция, желание за работа и професионално отношение към всеки казус, което поставяме на първо и основно място!

Личния успех, зависи от успешния бизнес, а добрия счетоводител се грижи за него!

При интерес за връзка и запитвания, може да се свържете с нас по всяко време.
Очакваме Ви!

СЧЕТОВОДНА КАНТОРА „ТЕРЗИЕВ И КО“

гр.София, ул.Враня №32, до СРЗИ
гр.София, ж.к.Дружба, но Винаги Близо До Теб
гр.Плевен, ж.к.Дружба, но Винаги Близо До Теб
Станислав Терзиев – Главен Счетоводител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *